ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ ΑΡΜΩΝ - ΡΩΓΜΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας εφαρμόζει με εξαιρετικά αποτελέσματα την τεχνική της Σφράγισης Ρωγμών ασφαλτοταπήτων και αρμών διαστολής δαπέδων σκυροδέματος, με ειδική ασφαλτική μαστίχη, τροποποιημένη με πολυμερή. Η τεχνική αυτή έχει εφαρμοστεί από την εταιρία μας με επιτυχία στην Ελλάδα σε μεγάλα τμήματα της Εγνατίας Οδού και αλλού καθώς και στο εξωτερικό.

ΑΡΜΟΙ ΓΕΦΥΡΩΝ - ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ

Αρμοί γεφυρών όλων των τύπων (ελαστομερείς ασφαλτικοί, ελαστομερείς ρητίνης, ελαστομεταλλικοί) και σφραγίσεις ρωγμών ασφαλτοταπήτων και αρμών διαστολής δαπέδων σκυροδέματος, με ειδική τροποποιημένη ασφαλτική μαστίχη. Ειδικότερα, η εταιρεία εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία και μηδενική αστοχία, τους ελαστομερείς ασφαλτικούς αρμούς BJS (Bridge Joint System – asphaltic plug) για τους οποίους παρέχει εγγύηση.

ΑΡΜΟΙ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Οι αρμοί ελαστομερούς ρητίνης (ΒΕJ) αποτελούν την κατάλληλη λύση για αρμούς με μετακινήσεις έως 150mm (±75mm) οι αρμοί ΒΕJ προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα όπως ταχεία κατασκευή χωρίς τη χρησιμοποίηση μηχανικών μέσων στερέωσης, πολύ μεγάλη αντοχή σε υψηλές καταπονήσεις, πολύ μικρή συντήρηση και χαμηλό κόστος.

ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΙ ΑΡΜΟΙ BJS

Οι ελαστομερείς ασφαλτικοί αρμοί (BJS) αποτελούν ιδανική λύση για φορείς με μετακινήσεις έως 60mm (±30mm).

ΕΛΑΣΤΟΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΑΡΜΟΙ

Οι Ελαστομεταλλικοί αρμοί αποτελούν μια εξαιρετικής ποιότητας λύση για μετακινήσεις έως 330mm (±165mm) συνδυάζουν μεγάλη αντοχή και εξαιρετική εφαρμογή.

ΙΣΟΠΕΔΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις με ολόσωμες ελαστικές πλάκες.